Naar een nieuwe gewoonte

In een toekomstbestendige bouw zijn circulair en duurzaam bouwen een vanzelfsprekendheid. Nu echter is het een complexe aangelegenheid, waarin we nog veel moeten leren.

Wij zetten CircuGame (serious gaming) in om het bewustzijn van partners in de keten te vergroten en de neuzen van directie tot werkvloer in dezelfde richting te krijgen naar een meer circulaire en duurzame wijze van denken én doen.

Wij ‘customizen’ het CE spel door uw eigen ‘content’ toe te voegen. Uw praktijk case staat centraal. Daarmee speelt u met uw deelnemers een uniek en op maat gemaakte game met gebruikmaking van de aanwezige kennis en betrokkenheid van de deelnemers. U brengt uw circulair project op een hoger plan.

Spelenderwijs leren deelnemers het abstracte begrip Circulaire Economie vertalen naar hun eigen bouwpraktijk met een goede business case en nieuwe business strategie.

Lees hier wat het u oplevert.

Voor wie is CircuGame?

  • Tenderteams: kennismaking met elkaar en elkaars visie en kijk op duurzaamheid en circulariteit. Deze start dient als katalysator voor een goede prestatie.
  • Afdeling bouwbedrijf: bedrijfsuitje ter invulling van de UTA dagen. In combinatie met team-building direct aan de slag met circulariteit in de bouw.
  • Bezoekers evenement: netwerkspel bij grotere evenementen over duurzaamheid of circulariteit. Dit spel verbindt alle partijen en beroepsgroepen in de bouw. Alle fasen in het bouwproces zijn vertegenwoordigd: “initiatief”, “ontwerp”, “technische uitwerking”, “werkvoorbereiding”, “inkoop”, “uitvoering” en “gebruik”.

Wat kost het?

  • 2-3 uur van ieders tijd
  • CircuGame is voor een groot gedeelte maatwerk en het tarief bepalen we daarom a.d.h.v. uw specifieke wensen
Op naar circulair en duurzaam als nieuwe gewoonte!