Ons team met facilitators gelooft in spelen, want spelen is leren! Vanuit deze gedachte organiseren wij een interactieve Circulaire Economie game die deelnemers uitdaagt, inspireert en soms ook een spiegel voorhoudt. Wij maken mensen bewust van nog onbenutte mogelijkheden die bijdragen aan een toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Ineke Roest

Helderheid in teams

Succes ontstaat als mensen begrijpen en begrepen worden, een bijdrage leveren vanuit specifieke kennis en kunde.

Ineke is van origine planoloog en bestuurskundige. Zij richt zich al meer dan 20 jaar op teambegeleiding. Als teamcoach en trainer maakt zij situaties bespreekbaar en werkbaar. Respectvol worden teams begeleid op weg naar resultaat. Zij verbindt communicatie, houding en gedrag met inhoud vanuit de gedachte: praktisch en simpel.

Nicole Segers

Duurzaamheid met een Lach

… omdat klimaat-doelstellingen veel te belangrijk zijn om alleen serieus te nemen.

Architect en met een PhD in Computer Aided Architectural Design, level 1 en 2 van The Natural Step (duurzaamheid voor leiders) op zak, ontwerpt en faciliteert zij serious games en creatieve sessies, het resultaat is: betrokkenheid en samenwerking in de transitie naar een duurzame samenleving. Belangrijk? Dat het leuk, makkelijk en ook out-of- the-box is, als u durft!”